Informatie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Informatie

Welkom bij Groeneweg Rijopleidingen

Wil je graag jouw rijbewijs halen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Geen zorgen, want je hebt jouw Rijschool  gevonden! Groeneweg Rijopleidingen zorgt voor een flexibele, vlotte rij instructeur die jou leert autorijden.

Wat kun je van Groeneweg Rijopleidingen verwachten?

  • Vaste instructeur;
  • Korting op rijlessen bij afname pakket;
  • Vaste lesauto, ook bij het praktijkexamen;
  • Begeleiding bij faalangst.

Groeneweg rijopleidingen voor rijbewijs B

Groeneweg Rijopleidingen helpt jou met het behalen van jouw rijbewijs, zodat je straks lekker zelf veilig met jouw vrienden richting Walibi kunt rijden. Je mag al starten met lessen vanaf 16,5 en bij onze rijschool maak je een frisse start. We bieden jou alle begeleiding die je nodig hebt, zodat je op jouw eigen tempo het felbegeerde papiertje in ontvangst kunt nemen.

Je start natuurlijk met het nemen van rijlessen, waarbij je ook direct kunt starten met het leren voor het theorie-examen. Heb je jouw theorie behaald en al een aantal lessen gereden? Dan overweeg je of een tussentijdse toets voor jou belangrijk is. Je kunt hiermee oefenen voor het echte praktijkexamen, zodat je weet waar je staat. Ben je klaar voor het echte werk? Dan is het tijd om jouw praktijkexamen in te plannen. Jouw instructeur vertelt je hier graag meer over!

Is je rijbewijs behalen duur? Niet bij Groeneweg Rijopleidingen!

Het is mogelijk om losse lessen te boeken en betalen, maar wil je rijden voor een scherpe prijs dan is een pakket aanbevolen. We hebben verschillende pakketten, waardoor je altijd wel een korting kunt scoren. Tijdens de lessen komt zowel praktijk als theorie aan bod, waarbij we focussen op een heldere uitleg en een begeleiding die on fleek is. Lees de ervaringen van anderen, zodat je zeker weet dat je de juiste beslissing maakt. Groeneweg Rijopleidingen is gevestigd in Biddinghuizen, maar rijdt ook in regio Dronten, Harderwijk, Kampen, Elburg, Zeewolde, Nunspeet, Ermelo en Hierden

Ben jij klaar voor rijlessen, zodat je binnenkort zelf eropuit kunt? Neem direct contact op. 

Share our website