Een vrouwelijke rij instructeur voor jouw comfort !!

Een vrouwelijke rij instructeur voor jouw comfort

Ben je een Vrouw , Ben je een Man en voel jij je meer op je gemakt bij een vrouwelijke rij instructeur? Dan neem je plaats in de auto van Groeneweg Rijopleidingen. We vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen, dus lees gauw verder.

Ontspannen rijden op weg naar jouw rijbewijs

Jouw vrouwelijke rij instructeur heeft alles in haar bezit om jou voor te bereiden op je rijexamen en de tijd daarna. Het afrijden is natuurlijk spannend, net als de rijlessen, dus daarom moet jij je wel relaxt voelen. Soms voelen vrouwen zich veiliger en meer op hun gemak, wanneer zij begeleid worden door een andere vrouw. Dit kan natuurlijk ook voor de mannen gelden. Daarom geeft Groeneweg Rijopleidingen autorijlessen op maat en dankzij de jouw vrouwelijke rij instructeur ga jij met grote stappen vooruit!

Waarom kiezen voor een vrouwelijke rij instructeur bij Groeneweg?

Los van het feit dat soms begeleiding door een vrouw voor ontspanning zorgt, hebben we nog meer voordelen om jou te overtuigen. Wij zijn dé rijschool in jouw buurt. We pikken je graag op, op een locatie die voor jou gunstig is, zodat je zo min mogelijk tijd hoeft uit te trekken voor het volgen van rijlessen.

Jouw rij instructeur heeft veel ervaring en is uiteraard op de hoogte van de nieuwste verkeersregels. We sturen je natuurlijk niet onvoorbereid de weg op! Je start al met lessen vanaf dat je 16,5 jaar bent, waarbij je ook al jouw theorie kunt gaan halen. Heb je voldoende rijlessen genomen én heb je jouw theorie behaald? Dan is het tijd om je in te schrijven voor het rijexamen, zodat je daarna zelf (of met een rijcoach) erop uit gaat.

Meer informatie?

Wil je rijles krijgen van een vrouwelijke rij instructeur of heb je meer informatie nodig? Informeer bij Groeneweg Rijopleidingen, door contact met ons op te nemen.


 
Share our website